Storhamar Torg, bygg A, består av åtte etasjer med 22 leiligheter. 2 - 4 roms fra 50 - 166 kvm.

Kontakt megler

8

Det tar deg 8 minutter å gå til Mjøsa eller Furuberget

1

Det tar deg 1 minutt å ta heisen ned til Storhamarsenteret

15

Det tar deg 15 minutter å gå til sentrum

Velkommen til Storhamar Torg

Et unikt boligområde i et av Hamars fineste områder. Her bor du sentralt, men likevel omgitt av vakker natur, i moderne, delikate boliger med privat uteplass. I fellesområdene vil det i tillegg bli trivelige, sosiale soner hvor godt naboskap, venner og familie kan få blomstre.

De to nederste etasjene av bygget vil inneholde p-hus og dagligvarebutikk med Storhamarsenteret i nær tilknytning.

Kontakt megler
Moderne nybygg på 8 og 9 etasjer

Behagelig og bekymringsfri hverdag

Storhamar Torg vil i første omgang bestå av to moderne nybygg på åtte og ni etasjer og totalt 48 leiligheter i størrelsen 50 – 166 m2. Alle boliger vil ha egen, privat uteplass. I tillegg blir det hyggelige fellesområder til sosiale aktiviteter. Boligene starter i 3.etasje – en høyde som i dag gir deg en fenomenal utsikt. Underetasjene vil inneholde parkeringshus (2 .etasje) og dagligvarebutikk på bakkeplan.

Storhamarsenteret innehar en av byens mest populære restauranter og dagligvare, i tillegg til blant annet legesenter, apotek, frisør, bank og post. Her har du alt du behøver i umiddelbar rekkevidde.

Moderne boliger med spektakulær utsikt

Klar – ferdig – flytt inn!

Flytt inn i nye og moderne boliger med spektakulær utsikt! Leilighetene holder god standard og har smarte, praktiske planløsninger som gir god romfølelse og legger til rette for gode lysforhold. Senk skuldrene – du er hjemme!

Planløsninger varierer med boligtype og areal. Alle leiligheter har egen, privat uteplass.

Storhamar Torg byr på naturskjønne omgivelser og et veletablert, trygt og godt boligområde med alt av fasiliteter i umiddelbar nærhet.